aku kembali sendiri  

Monday, December 1, 2008

huhu hari ni dh masuk hari yang ke-4 aku duk umah sorang2 tanpa housemate dan hari ni jugak hari terakhir aku keseorangan sbb aku nk pegi melaka kejap lagi. selama empat hari kat umah sorang-sorang aku banyak berfikir tentang kehidupan. aku hidup kat dunia ni dah 23 tahun, apa yg aku dh buat dalam tempoh tersebut....banyak betul kenangan dan perubahan yang berlaku. dan aku juga berfikir tentang orang-orang yang ada disekeliling aku.... kawan2, family.....
aktiviti yg aku buat, lepak kat room sel 1, edit gambo, n skrg aku tgh tgk citer korea kat dalam youtube. snow white a.k.a taste a life. best ar citer ni, linda mesti suka.
semalam aku pegi pj hantar surat penghargaan kat filem negara n en abu ajak aku preview skali dvd "PLEASURE" tu. jap lg aku citer pasal benda ni plak.
erm pastu aku terus berfikir lagi. lepas ni aku akan bercuti kat kampung n aku akan bersama-sama family. n rutin aku akan kembali mcm 2 minggu lepas....n ini akan menyebabkan berat badan aku akan naik lg.waaaaa!!!!
erm ok la nk pack barang n kemas bilik sikit.

p/s: nopa aku belum angkut barang aku lg...tp nanti ar dlm tgh bula ke aku dtg ar angkut brg aku.

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


1 comments: to “ aku kembali sendiri

  • Anonymous
    December 2, 2008 at 12:39 AM  

    ye aku membaca pesanan ko ni..apa pasal ko tak angkut..senget!!
    jangan penuh kan bilik lagi nnti ade org marah..heheh bersedia!