pening tul kawan ngan tunang orang ni....  

Sunday, November 9, 2008

huhu benda ni jadi hari ni jugak 09 11 08, time tu aku ngan lepak ngan kawan aku Feizul kat DE. tetiba aku dapat sms daripada member aku yang baru aku kenal n aku jumpa semalam, Asrull. dijadikan cerita, tengah duk borak ngan si EJ ni, tetiba aku dpat sms....."u kalau ada sapa2 tanya cakap xtau"... aku dh duk pelik...erm dlm hati ni mesti gf dia bising ni......aku pun reply "siapa ur gf ker"...pastu x balas...aku pun duk sambung dengar citer si EJ ni. tetiba ada satu no yg aaku xkenal call...ah sudah mesti gf Asrull ni call. aku malas nk angkat. pastu no Asrull plak call aku dh serba salah ni nk angkat ke x....tp aku angkat jugak....dengar2 sore pempuan....pempuan ni tanya nama aku, siapa aku, kenal mana si asrull ni....last sekali dia sound aku "awak tau dia dh tunang, so kalau dh tau faham2 je la ok jgn nk kacau tunang orang"....hati aku gelak...hahhaha apa ar kecoh pempuan ni. aku jumpa bf dia sebab citer pasal keje....dia ingat aku nk sangat ker bf dier tu.....aku punya scandal pun ramai...wakakakka......

p/s: the moral of story jgn kuar ngan tunang orang...nanti kene serang cam aku......
n pada sapa2 yg dh tunang tu x semestinyer tunang anda jumpa orang lain utk bercinta....work is work ok.......huhuhu dah aku pun dh malas nk tolong kwn aku wat projek dier....hahhahah

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


4 comments: to “ pening tul kawan ngan tunang orang ni....

  • Atiela razmie
    November 10, 2008 at 1:35 AM  

    tu la..sape suh keluar ngan lelaki~!! xkira la..tunang org ke ape ke..selagi dia lelaki..take care la my dear~!

  • Anonymous
    November 10, 2008 at 9:07 PM  

    aduh... nasib... laki tuh pun satu... not explain very well.

    lagipun darah muda... cemburu pun kuat la

  • Anonymous
    November 11, 2008 at 5:23 PM  

    so,
    soklan nya pulak......
    bila nak bertunang lak....
    muahahahahaha..................

  • Norfa
    November 19, 2008 at 2:11 AM  

    apesal plak ko ni..
    yang penting..jangan keluar + bermesra dengan orang yang belum kompom kau nk jd kan bf...
    lagi2 plak kalau dah berpunya..gf ke, tunang ke, lagi2 dah kawen...
    tapi laki tu pun sengal...apesal nk takut sgt klu mmg atas dasar kerja...hati2 beb!!!
    berbuih dah mulut berkata...

    p/s :apesal sumijelly ni sebuk2 jer..