alahai mak aku sayang  

Thursday, September 4, 2008

hehe lama aku xpost aper kat blog ni semenjak kelas bermula.....maklumlah sem ni aku busy bangat. banyak subjek aku amik sem ni...last-last la ni kepala cam nak pecah......huhuhuhu xpe sikit lagi perjuangan sam ini akan berakhir....

ok la neway selamat berpuasa di ucapkan kepada sesiapa yang berpuasa. yg xpuasa xyah la ucap selamat hehhee. erm tu la diam xdiam, sedar xsedar....dah masuk bulan puasa...pastu raya...pastu final.....hehehhehe.

erm tgh-tgh busy ngan study n bln pose ni...aku duk pose ngan kawan2, jauh ngan family.....

semalam aku call kak e aku, dia ckp mak merajuk kat aku sbb pose ni xbalik umah....aduh patut la bila aku xcall abah n nk ckp ngan mak, abah kata mak xnak cakap...rupanya2 dia merajuk ngan aku. aduh sedih tu hati ini. erm biasa la mak mungkin terasa la sbb aku jarang balik umah, then pose ni dia tinggal berempat je kat umah...mak, abah, adam n syabaan..yang lain duk jauh. mungkin la dier fikir anak dier ramai tp last2 tinggal berdua je. lagi2 time pose ni....aku tau dulu tima aku ada kat umah, aku la yang akan bangun utk masak sahur....skrg, dia nak kene bangun sendiri untuk masak. nk harapkan adam ngan syabaan....erm jgn harap la.

so bila kak e dh cakap camtu, aku pun amik la keputusan yang next week aku nk balik kampung. ni pun nasib baik la dop x jadi shoot awal kalau x, erm mmg malam raya la aku balik kampung. bila time tu aku br nak balik, confirm2 pagi raya tu mak xmaafkan aku....huhuhu mesti sayu giler kan time tu......

susah nk jaga hati mak kita ni...tu ar kalau fikir balik dulu mak boleh je jaga hati kita time kita kecik2 dulu, so apa la salahnya kalau kali ni aku plak jaga hati dan perasaan dier......
mak maafkan zah ye..........

AddThis Social Bookmark Button

Email this post


4 comments: to “ alahai mak aku sayang

  • Atiela razmie
    September 4, 2008 at 7:58 AM  

    alalala..kesian..balik taun depan la julie..ko kan bz..xpayah la balik kg..kang banyak lak keje ko nak kene buat..hahahaha jahat x aku?

  • julie
    September 4, 2008 at 8:45 AM  

    hahaha.....perli nampak. iye la satilah next week aku balik kg k.

  • norfa08
    September 9, 2008 at 7:45 AM  

    tu ar...aku yg rmh dekat ni pon pemalas nak balik...tp takpe..aku dh balik aritu buka pose kt rmh..
    sib baek ader kakak julie..kot tak mmg berat je aku nk nek bas gi kl tu...

    eh julie..kg ko ktne?? bukan kt kl ker..sbb mcm ko lagi tahu jln kl dr aku...tak yah balik kg la julie..ko mane ader kg..hahahaha...aku lagi jahat dr ila...caiyok julie..selamat ketemu sama ibu kamuuu....

  • julie
    October 9, 2008 at 4:34 AM  

    hahha ko mmg jahat jugak nopa...xpe la aku sedar siapa la aku....tu ar jln balik umah ko aku ingat tp gi umah aku, aku lupa....ko tolong tunjukkan leh...ko kan dh terror jalan gi batu pahat....hahahaha